Nuffnang

Friday, May 2, 2014

Jom Kaison!

Kaison ni salah satu store yg barangannya mostly dtg dr Jepun. Kaison ni dah pemes tau, bagi aku..Kaison ni lebih kurang Mr Diy, Daiso.. Tapi, uniknya Kaison ni, more to art!
Ni Kaison punyer motto 

"To Make Good Design Affordable to As Many People As Possible"


Terdapat 7 cawangan Kaison di seluruh negara iaitu di 
  • Sabah                 (Putatan, 1 Borneo, Centre point)
  • Kuala Lumpur     (KL Festival City, Paradigm)
  • Melaka               (Mahkota Parade)
  • Perak                 (Aeon Seri Manjung)


So, hari tu aku bersama keluargaku berpeluang mengunjungi Kaison di Festival City Mall, Setapak (DanauKota). Memang kami betul2 teruja lah bila sampai di sini. Barangan unik, harga berpatutan, pelbagai pilihan dan rekaan terkini. Memang coooool je rase dok di Kaison sambil berangan...wahhh..best!

Sweet sangat2 kan..

Nampak mcm bunga real jer...

Tolong jangan ltk gambar cili ni kat bilik tido yea..bahaya!

Sakura in the house!

Semua saya nak!

Boleh ke lantern tu letak kt umah yea?

Kiri : Letak kt ruang tamu kompom my soul menangis 24jam
Kanan : Comey sgt2..creative!

Punyelah byk cam gini bear, my soul x tringin pun..baik x dia

Pelbagai guna..



Nasib baik my soul x teringin nak beli toys..cume dia nak kipas jer..hampir nak beli tp kipas tu berfungsi bila sambung di USB je..huk aloh..kompom lah menangis kalo beli..
Aku jg ada beli 2 haruman yg kira boleh gantung dalam lemari tu..mcm glade tu kan..Serius aku cakap, rega RM1.50 je tp baunya...mmg tahan lama..sampai skang x hilang lagi..Highly recommended! 

Ni aksi Zara dan my soul di Kaison


So, aku recommend lah dtg sini..haarga memang murah weh..nak dtg lagi lah, len kali nak bwk my husband lak..Ni lah first time aku tahu yg depan bangunan ni lah Uptown Danau Kota yg pemes tu.. Sadis kan?
Huhuhuhu..





1 comment:

  1. Menarik...tringin pulak nak pergi..

    Jom ke blogsaya

    www.sihatnatural.blogspot.my

    ReplyDelete