Posts

Showing posts from February, 2014

It's back! 50% promotion for Pizza Hut Wow! 2014

Image
Welcome back !
Jom serbu Pizza Hut sekarang yea..start today until .... Apa lagi, jom grab yea kawan2..



Tony Roma's Punyer Penangan!

Image
Fuhh..hari ni my husband dapat kelepasan pasal diorang menang pertandingan perbarisan sempena Maulud Nabi hari tu.. So, ini amatlah jarang berlaku.. Fikir punya fikir,kami decide untuk mencuba makanan di TR as a starter lah.. Dapat ini free weh...ko hado? ekekeke

TR ni x banyak cawangan..yg paling dekat ngan kami,kire The Garden jer..apalagi..kami gasak jerlah.. Ini dia antara cawangan2 TR yea :
Sunway PyramidLG 1.43, Lower Ground One, 
Sunway Pyramid Shopping Mall,
No 3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 
46150 Petaling Jaya, Selangor Darul Eshan
Tel: 603-7492 1188eCurveeCurve, G-32 & G-33, Ground Floor, 
No. 2A, Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara, 
47800 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Tel: 603-7728 7833Pavilion KLLot No. 1.15, Level 1, 
Pavilion Kuala Lumpur 168, Jalan Bukit Bintang 
55100 Kuala Lumpur
Tel: 603-2143 3278Setia City MallLot UG-29, Setia City Mall, 
No. 7 Persiaran Setia Dagang
Bandar Setia Alam, Seksyen U13
40170 Shah Alam, Selangor
Tel: 603-3358 3047Ekceli x banyak sangat cawangan…

Jom Jejelan ke Zoo Negara

Image
Pada 24 November aka birtday my beshhfwen Datin Norehan, kami p jejalan.. Fikir punya fikir,kami menagmbil keputusan ke Zoo Negara. Kebetulan, sepupu Fendy, Aswatie datang ke rumah kami..  Jom layang..sebelum tu..ni di harga tiket nak masuk Zoo Negara yea..rase2 berbaloi tak?? ekekeke..

Ramai giler hari tu..walaweyyy..





Cantik tak KakTon??







Danisha aka Chicha demam..

Image
Ikhlas lah aku cakap..mase bday party dia tu sebenarnya Chicha tengah demam..kesian Chicha ibu.. Makin lama makin menjadi2 demamnya..peliknya bila bagi ubat,langsung x kebah..kami mulai gelabah.. Kami memang dah agak..kalo p hospital ni,kompom admit punyerlah..kami ada 3 pilihan hospital.. Satu, Kajang. Dua, Serdang dan yang ketiga adalah Hosp. Putrajaya.. So,pada 3 Oct kami ke Hospital Putrajaya,dan seperti yang dijangka, Chicha kene admit.. Sebelum tu, sayu hati aku mdengar doktor yg merawat Chicha cakap yg darah putih Chicha terlalu tinggi dan doktor terpaksa memasukkan Chicha ke dalam ward..berderai air mata aku, doktor tu senyum & told me.." Its a small matter..dont worry" Me, :-)


Bermulalah episod menjadi penghuni hospital yg memang aku fobia ni.. FYI, ini kali kedua my soul admitted..sebelum ni dia pernah admit d HUKM..Tapi,terus teranglah aku cakap..aku suka gila hosp ni..kat sini walaupun hosp kerajaan,tp bebas..rase mcm dok hosp swasta lak..layanan doc & nurse…

Aksi Zara yg cute di danisha's bday!

Image
Aku rase mcm bday party Zara lak sbb Zara yg plg sporting melting giteww...
Tak mcm budak gemoik tu..asyik nangis jer..kiki
Layan aksi2 Dik Zara









Cute tak saye??

Mc D's Promotion ! Grab it now! Mc Savers

Image
Jom sesama gi grab di Mc D..serendah RM 2 hokay.. Mc D belakang rumah jer..tp susah nak menyinggah..kiki..
Ade sape2 nak belanja saya???

Preparation for Danisha's bday

Image
Konon2nya nak tunjukkan bakat yg sekian lama terpendam aka x dimuntahkan..

1.Welcome board lah kunun...ke org pgl hape..aku men hentam jer tu



2. Guest book..ciss..leletih aku buat ni..sorang pun x de tulis..wawawa

3. Jajan..nk bg kat bebudak..mak bapak bebudak x dapat yea..


4. Konon nak buat candy buffet..tp candy buffet yg bajet giler giler giler punyer




5. Birthday party's decoration



6. Kek ! Rainbow cake! Aku tersangatlah puas hati dengan kek ni sebab tema bday party ni mcm kalerful lah.. Kek ni aku tempah ngan ZUHA CUPCAKES ENT. Sape2 nak tempah,boleh call@sms@wassap beliau yea di 013-3627511, she is very sporting and understanding..thumbs up!


7. Cream puff..also tempah by Zuha

8. Apam pelangi..ker nama apa ya..sponsored by Danisha's mama. Tq yeaa..