Nuffnang

Monday, May 18, 2015

Ke Mana Hilangnya Aku?

Wakaka..serius giler bunyi tajuk tu kan..aku x hilang ke mana..just malas nk berblog..pasai ape..aku byk mgharungi detik hitam pada 2014 yg mana tidak aku ceritakan di sini..so, aku nk freekan kepala aku..

Bukan aku xnak cerita..lgpun bukan ade follower ramai pun..wakaka..10 org jer kot. Haha..tp bg aku thn 2014 tahun yg byk kngn pahit bgku..

Nanti aku rajin aku cerita..
Jun  
Aku memulakan kerjaya sbg Acc. Asst di Rotomas Sdn Bhd
Julai
 Aku disahkan pregnant..di bulan puasa
Ogos
Aku mengalami morning sickness yg teruk sehinggakan aku tpksa bhenti kerja
Sepetember
Aku kehilangan org yg paling aku sayangi di muka bumi ini pada 12 Sept jam 1730
Oktober
Aku keguguran
November
Berpantang
Disember
Free & Easy..proses pemulihan

So, tahun 2015 pada plan aku, aku hanya nak rileks, rileks and rileks..
See u again..