Posts

Showing posts from March, 2014

14 Feb 2014

Image
Pada 14 Feb, aku ngan my Fendy dah begitu excited woo..konon nak gi dinner kan..hehe My soul kene tinggal yea..kiki..jgn marah deh Otw p tu,jalan tetiba jam, pihak Pizza Hut call kami tanya datang ke x, aku punyalah menggelabah cakap datang..tp lambat..siap mintak maaf Dalam fikiran kami :
"Exclusive Dinner"
U all pun boleh describe mcmana kan.. Bukan apa, kami ni org kampung jer..segan wooo Sampai kul 8:30 malam kat e-Curve, berkejaran cari Pizza Hut..terlindung sikitlah..dalam bebeno lah Malam tu ramai sgt org lepak makan di e-Curve siap pegang2 bunga lg Eh,masa kami dok mencari2 aku nmpk satu cafe,ade live band..ramai org lepak..Very happening! Ramai org Melayu jer I tgk..hihi..siap cakap kat Fendy, 1 day nak datang sini lepak.. Fendy cakap " No no no"
Sampai di Pizza Hut terus kami disambut oleh someone..I dont know who..Aku yakin page Pizza Hut beliau yg handle.. A chinese handsome boy! Malu wooo Rupe2nya ada dua couple saja termasuk kami, yg satu lg chinese …

Rezeki di hari lahir

Image
Lari dr tajuk before, ni aku nak citer..aku rase this is the sweetest year for me.. Mcmana nak describe yea..
Hokay, birthday aku jatuh on 14 Feb, so together2 wif Valentines day lah..semua org pakat cakap,
"Bestlah kau..dpt 2 hadiah, bday n vlntines day!"Aku sengeh jer..ekceli nya, x pernah pun den dapet dua hadiah..huwa huwa..tawlah my husband tu..bukan lelaki romantik pun..99% langsung x romantik..
sabar jolah..hahaha'
Mase tgh boring tu secara x sengaja masuk contest.. (sebenarnya sengaja)
Aku masuk contest by Pizza Hut Malaysia, mcm kene story mory lah our best moment bout love ni
Aku pun ape lg..karanglag citer dlm bhs Inggeris yg sungguh memualkan
Tapi, Alhamdulillah menang!


Yahoo, dpt exclusive (exclusive ke) dinner, so kami kene ke Pizza Hut The Curve on that day!
Tq Pizza !
Aku pun start menggoogle ape yg konon Valentines Dinner Set ni.. Jumpa :-


Wah wah..rezeki..comey tu pizza bentuk love gitew..saya suka saya suka!!

Yahooo...! Dapat buku merah!

Image
Salam to all,
Tiket dah book, so apalagi.. buku merah je belum buat. Ekceli,byk versi jwpn kepada soalan aku ni..
"Passport tu kene ada before we book a ticket or after also can?" (manglish)
Si A cakap "wajib ada" si B cakap "x kisah ada ke x."
Kaji punya kaji, betullah si B tu cakap..sbnrnya nk book itcket ke luar negara (mcm jauh buyinya) x perlu ada passport, U can do it after you booked your ticket.
Google punye google..ngeri lak aku baca blog2 org psl nak buat passport,ngeri bukan apa..
Ada versi mengatakan yang sehari buat passport,means pergi pagi blk ptg.. mcm2 versi menakutkan aku baca.. Mcm2 cerita aku dgr..adoi,mcmana ni..aku dahlah bawak my soul. Kalo dah pergi pagi blk petang, adoiii..mcmana nk melayan my soul ni..huhuhu

26/2/2014
Nak kata bangun pagi x juga..aku ade baca blog dia ke Pejabat Imigresen dr kul 6/7 lagi terpacak amik nombor..aku bangun pun dah kul 9.. hahaha..pastu siap2, then siapkan my soul, pastu itu ini begitu begini kul 10 …

Bila kemalasan melanda!

Image
Hahahaha..tajuk pun dah boleh describe kan.. what's on my mind..
Ekceli so many citer nak bagitau..tapi maklumlah skang ni sibuk
Sibuk? No, exactly buat2 sibuk jer..hahaha
Dah lama x berblogging
Okay okay
Lagipun x banyak my follower..hua hua
Pelik betul ni mcmana lah org dpt follower bertingket2 sedangkan aku punyer follower..
Tak sampai 10 pun
Huwaaaaaa
Anyone yg terbaca, tolong follow please..hua hua

Muka malas :