Nuffnang

Sunday, January 19, 2014

Pantai Buatan Pullman, Putrajaya

Huhu..raya ke3 dah kena dtg KL sbb En. Somi keje..memang bosan yg amat sebab KL still sunyi lagi..maklumlah org lain tgh berseronok lagi raya kat kampung tak kurang juga ada yang baru balik kampung walaupun dh masuk raya ke3..
Lepas Fendy balik keje, we all plan nak ke pantai buatan di Putrajaya.. dok baca blog orang nampak mcm best jer..
Aku dah p sekali dulu ngan Diella & her fwenz..tp x jumpa..kali ni kami just ikut sboard PICC saja sebab ikut kata Kak Han, PICC ni dekat ngan n Hotel Pullman ni...
Dari Semenyih,masuk Kajang Silk,exit Putrajaya..terus ada simpang ke PICC,we alls terus ikut sbboard PICC, sampai nmpak sboard Pullman Lakeside&Resort..Bila dah jumpa Pullman, jgn masuk simpang tu..terus & pantai buatan tu di BELAKANG Pullman hokay..
Check it out!











Ekceli..my soul ni mmg tak boleh pijak pasir pantai..melalak hokay!
Sebab tu aku pakaikan kasut n stokin bagi dia x rasa pasir..
Nampak dia begitu seronok!!
I'm happy when see u happy,my soul!

No comments:

Post a Comment